Over ons

Ontstaan Stonersparadijs

Stonersparadijs.nl is in 2020 ontstaan uit de liefde voor blowen en de passie voor joints draaien. Maurice (24), de oprichter van Stonersparadijs.nl is ervan overtuigd dat een smoke sessie niet compleet is zonder de juiste accessoires! "Het is belangrijk dat je als 'stoner' nooit zonder vloei, tip en/of grinder zit!"- Maurice (Oprichter Stonersparadijs.nl), en zo kwam het idee om een online smoke shop te openen in Nederland, die probeert altijd binnen 2 werkdagen te leveren, zodat jij altijd zeker kan zijn van voldoende vloei, tip en de rest van de benodigde cannabis accessoires!

Wat wij jou bieden

Stonersparadijs.nl bied een uitgebreid assortiment merken en smaken longvloei-en tip, blunts, grinders, bongs, rollingtray's, vaporizers, dab accessoires, stoners merch, stoner boxen, en nog veel meer! We verassen onze community regelmatig met nieuwe artikelen en de beste acties! Bij Stonersparadijs.nl staan de beste kwaliteit en service voorop. Ons doel is om jou een geweldige ervaring te bieden!

Onze visie & missie

Onze missie is het creëren van het grootste en breedste cannabis gerelateerde begrip van Nederland met een Instagram & Facebook pagina, onze webshop, en Youtube kanaal! Wij geven je een geweldige smoke ervaring door je te voorzien van de beste spullen! Stonersparadijs.nl focust zich op de beste kwaliteit producten en de beste persoonlijke service. Dit zijn de kernwaardes van ons bestaan.

Kijk op Youtube: The Highcloud Podcast Episode met Maurice, het gezicht en degene achter Stonersparadijs.nl en kijk ook onze eerste eigen Youtube video: Road to Barcelona Episode 1 | Spannabis, Barcelona 2024!